Pozdravljeni!

S spletno stranjo artur.com, ki bo povišal vašo prodajo, smo sklenili sodelovanje. Vsem našim strankam nudijo 2-mesečno brezplačno obdobje.

Na ruf.si bomo poskrbeli za vse tehnične stvari, artur.com pa bo poskrbel za vašo prodajo. Za več informacij se prosim obrnite na kontakt spodaj.

O Arturju..

Artur je orodje avtomatskega zbiranja povratnih informacij, ki vam dokazano poveča število novih kupcev.

Sistem Artur je edinstvena rešitev na slovenskem trgu, ki vam prinese naslednje koristi:

1. Pomaga vam povečati lojalnost strank

Sistem Artur vam omogoča konstantno, neprekinjeno spremljanje dejanskega zadovoljstva vaših kupcev. V realnem času izveste, kaj je vašim strankam všeč, rešujete njihova morebitna nezadovoljstva, od vaših strank pa neposredno dobite tudi dobite predloge za izboljšavo vaše spletne trgovine. Rigidno spremljanje zadovoljstva strank in stalno izboljševanje nakupne storitve se izplača – zadovoljne stranke se vračajo in več potrošijo.

2. Pomaga vam do novih strank

Številni potencialni kupci, ki obiščejo vaše spletne strani, imajo problem z zaupanjem. V preteklosti so se že opekli s spletnimi nakupi, plačali za blago, ki ga niso prejeli ali prejeli blago slabe kvalitete. Če ti kupci vaše trgovine še ne poznajo, se težje odločijo za nakup pri vas, saj vam še ne zaupajo.

Sistem Artur ustvari t.i. ‘peer approval’ efekt, vaše obstoječe stranke spremeni v promotorje vaše trgovine. Widget (gradnik) Artur na vaši spletni trgovini novim obiskovalcem vaše strani dokaže, da imate številne zadovoljne stranke in da ste vredni njihovega zaupanja.

Stranke ne zaupajo oglaševanju podjetja, verjamejo pa drugim strankam, ker si z njimi delijo izkušnja nakupa. Če jim lahko dokažete, da imate številne zadovoljne stranke, se bodo lažje odločile za nakup pri vas.

Sistem Artur je celovita rešitev upravljanja zadovoljstva vaših strank, ki vam pomaga povečevati lojalnost vaših strank in omogoči lažje pridobivanje novih strank.

Brezplačen vpogled v dejansko zadovoljstvo vaših strank

Vas zanima zadovoljstvo vaših strank z vašo spletno trgovino? Potem začnite z brezplačnim testnim obdobjem. Izkoristite priložnost in pridobite vsaj 100 povratnih informacij vaših strank.

Če želite brezplačno pridobiti mnenja vaših strank, izpolnite zahtevek za test na https://www.artur.com/spletne-trgovine in ob vašem podjetju vpišite kodo RUFARTUR2018. Koda je veljavna do junija 2018. Na voljo smo tudi prek telefona 040 749 201 (Darja Jakovčič).

Za vpogled v povratne informacije ene izmed Artur strank kliknite spodnjo povezavo:

https://www.artur.com/vendors/822348b5-db44-4251-902a-ddd91bc135a0/profiles/1bf6e6e2-f532-4370-b8c9-ff398a0eb691

Kako deluje sistem Artur.com:

https://drive.google.com/file/d/1NJ9YsmLwVsytcHyfjXihPlLkw71yE9-k/view?usp=sharing