Naše delo

Za va┼íe podjetje izdelamo spletno stran, ki jo lahko upravljate sami in izgleda ─Źudovito na katerikoli napravi.

Referenca pove tiso─Ź besed

Golgeter Shop

Za podjetje GOL d.o.o. smo izdelali spletno trgovino, ki je preko sistema Pantheon povezana z njihovim centralnim skladi┼í─Źem. Dnevno avtomati─Źno a┼żuriranje zaloge.

Drevesnica Kurbus

Poleg izdelave spletne trgovine in avtomati─Źne sinhronizacije zaloge, smo za podjetje Vrtnar Kurbus d.o.o. vzpostavili tudi poseben sistem za njihove dobavitelje.

Matterhorn

Ker je za ve─Ź kot 6.000 artiklov nemogo─Źe skrbeti, smo za Irena Pe─Źavar s.p. vzpostavili avtomati─Źno sinhronizacijo z dobavitelji. Tukaj je tudi povezava z Minimaxom in pa seveda na┼í design.

Herbio

Herbio Int d.o.o. je posebna spletna trgovina povezana z njihovim ra─Źunovodskim programom. Za stranko smo sprogramirali celoten MLM sistem.

Baldrijan

Baldrijan d.o.o. je ena naših prvih strank, za podjetje smo izdelali spletno trgovino s funkcionalnostjo darilnih bonov, e-novic in sistema za pisanje novic.

Rumplkamra

Soy Luna in ostale junake va┼íih otrok najdete na spletni trgovini Boruta Polanca s.p. Poleg spletne trgovine imajo tudi fantasti─Źno Facebook stran.

Primo

Primo┼ż ─îernel─Ź s.p. nam ni zaupal le izdelave spletne trgovine, skrbimo tudi za delovanje ve─Źih domen in po┼ítnih predalov.

Raora

Raora d.o.o. uporablja poleg popolnoma prilagojenega izgleda tudi sistem za darilne bone in izvajanje raznih anket.

Za─Źnite tukaj, postavitev traja le nekaj minut!

Kontaktirajte nas

Lahko nas obi┼í─Źete, pokli─Źete, po┼íljete email ali izpolnite kontaktni obrazec

    Kako pa lahko pomagamo vam?