Naše delo

Za vaše podjetje izdelamo spletno stran, ki jo lahko upravljate sami in izgleda čudovito na katerikoli napravi.

Referenca pove tisoč besed

Golgeter Shop

Za podjetje GOL d.o.o. smo izdelali spletno trgovino, ki je preko sistema Pantheon povezana z njihovim centralnim skladiščem. Dnevno avtomatično ažuriranje zaloge.

Drevesnica Kurbus

Poleg izdelave spletne trgovine in avtomatične sinhronizacije zaloge, smo za podjetje Vrtnar Kurbus d.o.o. vzpostavili tudi poseben sistem za njihove dobavitelje.

Matterhorn

Ker je za več kot 6.000 artiklov nemogoče skrbeti, smo za Irena Pečavar s.p. vzpostavili avtomatično sinhronizacijo z dobavitelji. Tukaj je tudi povezava z Minimaxom in pa seveda naš design.

Herbio

Herbio Int d.o.o. je posebna spletna trgovina povezana z njihovim računovodskim programom. Za stranko smo sprogramirali celoten MLM sistem.

Baldrijan

Baldrijan d.o.o. je ena naših prvih strank, za podjetje smo izdelali spletno trgovino s funkcionalnostjo darilnih bonov, e-novic in sistema za pisanje novic.

Rumplkamra

Soy Luna in ostale junake vaših otrok najdete na spletni trgovini Boruta Polanca s.p. Poleg spletne trgovine imajo tudi fantastično Facebook stran.

Primo

Primož Černelč s.p. nam ni zaupal le izdelave spletne trgovine, skrbimo tudi za delovanje večih domen in poštnih predalov.

Raora

Raora d.o.o. uporablja poleg popolnoma prilagojenega izgleda tudi sistem za darilne bone in izvajanje raznih anket.

Začnite tukaj, postavitev traja le nekaj minut!

Kontaktirajte nas

Lahko nas obiščete, pokličete, pošljete email ali izpolnite kontaktni obrazec

    Kako pa lahko pomagamo vam?